vilken dag...

mmm... igår!
gick upp med barnen åt frukost lämnade corre hos dagmamman sen åkte jag med chris till skolan... vid skolan träffade jag hyenan så vi tog en busing... tog mini c med mig såklart så V fick sova lite.
nåväl på väg hem ringer dagmamman då har corren kräkits massor ringer hem till V som får gå ut och hämta honom.
kommer hem och corren somnar nästan direkt helt slut men glad iaf.
tänker att om han sover så kan ju jag oxå passa på att vila en stund tar med mig mini upp och lägger mig... men mini vill ju inte alls vila... knorrar och stökar!
efter en stund kommer V upp och säger jag tar honom så du får vila lite, du behöver det.... hinner ligga ca 15 min sen ringer det från Chris skola då har hon hoppat runt på skolgården och gjort illa foten... så det är bara att klä mini och åka till C.
sen blev det ks och barn lätt akuten röntgen och hem med kryckor... en stukad fot var resultatet av leken....
väl hemma ex antal timmar senare var det dax för middag...
ingen vila den dagen... stackars mina gullungar!

Idag så är ju min mellis fortfarande glad men det bara rinner ur honom.. plutten! har gjort lite blåbärssoppa till honom ska se om han vill ha lite.. ingen mer spya iaf det är man ju lite glad för.

skulle ha hämtat hem chrisan,tur man har vänner som kan hjälpa en ibland! hyenan kör hem henne tusen tack för det!
kan ju inte sätta corren i bilen som han har det nu.
ja sen är det bara att vänta på att nästa i familjen får det...eller inte helst!

ikväll blir det nog lite tacos till middag. var länge sedan vi åt det.

måndag! nä det var ju tisdag...

oj oj oj... man blir lite lätt dagvilsen och disträ av att vara hemma och amma. Trodde idag att det var måndag och öppen mottagning på bvc, så upp och iväg... satt en stund i väntrummet innan jag kom på att skit det är ju tisdag!!! nåväl vi har en bra barnsköterska så det var bara att knacka på och komma in iaf som tur är..
Caspian hade gått upp till 4445g och var 53,5cm och det var ju bra jobbat på två veckor! så nu räcker det med att vi kommer om tre till fyra veckor igen... han äter bra den lilla godingen.

nu ikväll så pumpade jag ur mjölk till Caspian sen tog corre och jag en donken busing... köpte glass och äppeldricka till corre och till mig blev det kaffe... sen gick vi in till deras nybyggda lekhörna på 50 kvm åt glass och lekte... corre ville nämligen åka bil och att det var hans tur... igår blev han jätte lessen när jag tog med chris och caspian på skolans infokväll... så nog var det hans tur idag att åka bil!
gjorde ngt kul när vi ändå var ute och åkte och corre gillade det verkligen... han var super nöjd och tyckte att titte (chris) skulle få bulle.
så när vi var fram och handlade bulle så rablade han upp att bapian (Caspian) pappa titte (Chris) och totten oxå ville ha bulle.. inte mamma :-) bara kaffe!!!
tror ni han känner sin mamma :-)

sen var jag på barnaffären Hej o Hå och fyndade en skip hop skötväska för 250:- svart i färgen riktigt nöjd!


nu ska jag strax gå upp med lillfisen och lägga mig plus kanske orka läsa lite... ska nog krama lite på Ville oxå som gjort matteläxan med Chris och som gav henne mvg i matte idag:-) de är verkligen söta..


tack o hej leverpastej 

Tingeling

Så var det söndag igen helgen bara sussade förbi som i vanlig ordning.  fredagen var vi till socialkontoret och skrev på faderskapet samt delad vårdnad. skönt att ha det gjort. I lördags var jag på jag känner att huset krymper förmycket humör... kändes som en trist tråkig lördag.
Nå väl hyenan kom och kidnappade mig en sväng, det behövdes just då kan jag lova.

Idag har vi varit på Lasse Åberg muset i Bålsta, vi nytjade en bongo present. Ena delen är gamla orginal leksaker ala disney andra halvan är trazan och bananes träkoja plus hemliga Arnes verksta massor av knappar att rycka på :-)

Mellan fanns ett fik så fikade gjorde vi ju såklart. Olle var med tyckte att det var ett trevligt inslag på en söndag

Olle kom även över och lagade söndags middag, Olle´s bror  Anders med sambon Agneta var även med... mini C satt nog mest hos Agneta och myste medans mellan C  genast la beslag på Anders och släppade med honom att skåda på bilar och annat spännande han har i sin lek hörna.

Till middag blev det kyckling ris champinjoner och sallad efterrätt blev hallon/blåbär paj med vaniljglass+ att stora C hade gjort glass drinkar en som hette paradis och en som hette kusinvitamin.

ska strax ta med mig lill trollet upp och lägga mig, ska bara hitta en bok att läsa... har ju läst ut den döende dandyn nu, som för övrigt var en riktigt bra bok gillar författarens skriv sätt.




min frissa.... nöjd!

det vart en del på längden... skönt!

 till och med ville tyckte att det blev bra,  han var nog rädd att jag skulle klippa av allt!


hade tänkt att testa yoga idag men kom på att det kan finnas större barn där... och RS viruset är på topp just nu så jag avvaktar lite tar det längre fram....

har klippt corre och chris oxå. båda blev jätte fina!

mitt stora C har det jätte jobbigt just nu med sina eksem hon har kliat sönder sig så illa att det blivit infekterat på sina ställen. tur att man är uska och kan ta hand om hennes sår.... det börjar se bättre ut nu men guuud så hon lider min tös av alla dessa eksem....

mellan C hittade en ny kompis igår V´s farbror A vart otroligt poppis! Kul att se!

mini C sitter hos sin papps och vilar på maten... tänkte gå och kolla hur mycket han gått upp samt längden nästa vecka på den öppna mottagningen.. just nu har han det lite jobbigt med sin snuva, med andra ord sover lite dåligt när det täpper igen, lillplutten!

Det mesta börjar att arta sig med ammning sömn och vakna stunder, han gillar att få bäras runt och se nya saker.. eller att man bara pratar, titar intensivt illbaka och ser riktigt intresserad ut...
Skönt att ha en stund mer eller mindre själv med mini C på fm, lära känna honom och se vad han gillar.
hej svejs så länge

yoga mamma-barn

glömde skriva det ju... ska nog testa det på onsdag... mitt hjärta föreslog det idag...
vad tror ni om det?

fre-sön

Fredag var det kalas som Chris skulle på, så hämta hem äta byta kläder och till baka till Täby igen... Hem en stund sen var det dax att hämta från kalaset.. Corre ville sååå gärna följa med så jag tog med båda små killarna. Vi tog med Fia oxå Chrisans kompis och körde hem henne till V-Tunna, passade på att ge Ville lite egen tid helt enkelt.
Tog oss en fika hemma hos familjen A när vi ändå var där.

Lördag flött på ganska lungt, Var dock till frissan hade bestämt mig för att klippa av en bit.. och så blev det.
Super nöjd blev jag.. ville hade våndats över klippningen men även han tyckte att det vart riktigt bra.

Idag söndag har jag haft ngn form av energikick... så jag har städat tvättat klippt chris o corre varit och handlat.
hmm när jag var och handlade så rasade en fil ner just som jag kom och skulle ta nga... självklart så gick drn sönder och jag blev full med filmjölk.... ngt kladdit kan jag säga usch och fy.
glömde bort att jag skulle ha musli och ammnings inlägg.... vilken tur att det var söndags middag! Villes pappaq handlade med det jag inte hade i huvudet.... väldigt tacksam för det.
Till middag blev det lax potatis spenat romsås och grönsaker... så himla gott och trevligt...
efterrätten blev annanas och melon och kaffe till oss vuxna.


Corre och jag har målat en bilbana idag som vi satt upp på väggen... där har vi tävlat med varsin racerbil... det gillade han min lilla prins.


lill fisen har somnat vid bröstet mätt och belåten. jag ska nog gå upp och läsa lite i den nybäddade sängen....
natti natt


mjölk mannen

Härom kvällen så fick jag sova själv en stund, hade inte sovit så bra på nga några nätter med en sjuk corre och en liten fis som bara vill äta hela tiden eller iaf snutta på mammas mat packet!

Så V tog ett gäng mjölk kubar och värmde rigade vagnen sen hade han mini C själv så jag fick sova en stund... underbart skönt! Lovar att jag behövde det.

Sitter nu och funderar på om jag ska boka tid hos frissan och klippa en busig page liknande frisyr... tycker att det är lite knöligt med den här längden på hår när man ammar och lill C kräks på det... ska fundera lite till... har iaf blivit tipsad om en bra frissa här i berga av min vän S..


Igår tog jag en promenad med den lilla vilket slutade i att jag hade läkt igenom massor från mina mat pack he he
så kan det gå... bara hem och byta till torra kläder igen.

Corre är otroligt gullig med sin lillebror han vill pussa och krama hålla och gulla, min härliga mellan prins.
Chris har fullt upp med att gulla med båda sina små kille brorsor nästan så hon inte vet vem av dom hon ska välja mellan varven, Hon har varit helt underbar som vanligt.

Härom dagen undrade hon om hon fick laga maten he he min stora tös minsann. Ville tog fram kycklingpanna som bara är att värma på. Så det gjorde hon! Chris var så nöjd och stolt när hon deklarerade att middagen minsann var färdig och att vi kunde få komma och äta.
Känns som att hon vill vara med och ta hand om oss alla.

Ville gör vad han kan för att Chris ska få lite egen tid... de har varit och åkt skridskor badat och fixat bara de två.. hon behöver det, lite egen tid.
C och jag har varit ut en del själva oxå, vi har gjort tjej grejer som att shopa och fika i centrum :-) det är väl iaf typiskt tjej mys.
Corre läser jag en del med och så får han russin av mig när jag ammar för det gillar han... så han känner sig lite speciel.. för det är ju bara han som får russin :-)


hej svejs sooo long


Välkommen Caspian

Den 30 december kom han iaf lille Caspian.. en underbar liten skapelse 48.5 cm 0ch 3255g 00.54 på natten...
alldeles lagom med sötnos var det.
Den lilla grabben hadde inte brottom den längsta förlossningen för mig. 10 timmar tog det...
allt är med på film, det mest magiska är att jag tog emot Caspian med mina egna händer och att Ville hela tiden fanns där.

Kan berätta att Helena filmade och fotade.
Ett minne för livet att ha kvar.
På hemma plan fanns underbara Anneli Villes syster och hennes man plus farfar, helt underbart bara att slappna av och låta allt ha sin gilla gång.


efteråt åkte vi över till patient hotelet och sov Ville körde hem hyenan till oss där hon hade sin bil han gick in en sväng.
då vaknade corre så han kissade honom en sväng, och så vaknade chris som säkert leggat som på nålar och väntat..
så min stora underbara prinsessa följde med in och sov med oss på hotelet.

dagen efter lagom till lunch åkte vi hem... åt lite sen gick jag och la mig och sov ett tag man behöver visst det!

När Caspian var tre dagar  var de så daxs för pku då vägdes han och hadde gått upp till 3360g
8 dagar gammal vägde han 3560g


Och så idag när vi var till Lotta på BVC i Täby hade han blivit hela 50 cm och vägde 3860g
så det går verkligen ingen nöd på den här lille prinsen....
skönt att han går upp så bra i vikt, min lilla heffa klump :-)Tack för idag

RSS 2.0