snö!

åh ungarna bara älskar detta väder mellan luffsar runt och gör egna snöhögar som han sen kastar sig i hur härligt som helst.
för min del blir det lite tungt med vagnen, men då bränner man ju mera om inte annat.

På dagens att göra lista står
handla presenter..
Chris  ska på två kalas denna helg sen ska vi på 1 års kalas
så idag blir det täbban!

Tänkte hämta mellan lite tidigare så kan han följa med. för att åka bil är det bästa han vet just nu... så kan vi ta en fika oxå tror att han skulle gilla det faktist. eller så känner han sig färdig fikad för idag, i morse tog han med kakor som han bakat till dagmamman. Han är en generös kille som ville bjuda sina kompisar på kaka! gullunge säger jag bara.

SEn blir det till att hämta stora tösen på skolan och göra lite helg.

denna helg är full av saker att göra hur skönt som helst.
fre ska ju c på kalas på lördag är det 1 års kalas plus middag hemma hos correns favvo Anders med familj söndag är tjej middag o så har vi söndags middag
skönt när det händer ngt på helgen, så den inte står helt tom!
på lördag ska ev V hämta hem en säng till correns rum.. om den finns kvar vill säga har mailat men inte fått svar. skulle isf vara en racerbilsäng tror att han skulle älska den! då skulle han fixa det medans jag tar barnen och går på kalas.

vi har en gemensam plan för correns rum! hur kul som helst... ny säng! en expedit hylla med 8 fack som vi sätter ben på.
lite tavellister att ställa upp böcker på. Vårat projekt!  vi har blivit inspirerade av arga snickaren att göra saker tillsammans

nä nu ska jag göra lite nytta eller kanske inte får se....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0