nedrigt

idag eller snarare ikväll fick vi reda på ngt som är så lömskt fullt och falskt. ngt som berör ända in i hjärtat för det handlar om ngn som vi tycker om såååå himla mycket.
blev så glad når han ändrade sin status på FB till i ett förhållande... önskar honom verkligen den bästa de gör vi båda.
sen visar det sig att det är mickes sambo silvia som dessutom sagt till P att hon flyttat att de inte är tillsammans längre, ändå så var de här som ett par så sent som i torsdags... Ville mår skit just nu över detta... han känner sig fångad mitt i allt.
Micke ringde ju Ville direkt och undrade hur länge han hade vetat!!!!
Ville viste ju inget... så han vart ganska illa till mods.. dels för att det handlar om hans familj och dels för att de handlar om hans polares tjej!

kan även förstå om P mår skit just nu... han har ju fått en helt annan story av henne än den som har utspelats här framför våra ögon...
varför skulle M blåsa ut ett helt radhus renovera det med hennes val av golv tapeter osv varför skulle han betala för henne om de inte hade en relation? varför blev han annars så förbannad när han hittade P hos henne? om de inte var ett par`?

sen tycker jag att det är riktigt illa av henne att säga att hon har flyttat att de inte har en relation till P för det är ju inte hela sanningen... så fult  så illa så elakt...

hade hon tänkt att P skulle försörja henne och barnen nu som M har gjort?
elakt kan inte längre med ord beskriva hur jag känner. jag var så himla glad över att han hittat ngn... men kan tyvärr inte säga det längre... ser henne som en parasit som jagar nytt värd djur när hon tröttnat på det gamla!


så ledsen för den smärta detta orsakar på så många ställen...


bara för att en person är oärlig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0